Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató, üdvözölöm Önt az  Arany János Általános Iskola oldalán!

Örömömre szolgál, hogy bemutathatjuk  intézményünk múltját és jelenét,  valamint betekintést nyújthatunk  jövőbeli elképzeléseinkbe. Remélem,  hogy érdeklődése nem csak virtuális  formában nyilvánul meg, hanem  személyesen is eljön közénk, ahol  szívesen látott vendégként aktív  résztvevője lehet egy-egy oktatási vagy  kulturális rendezvénynek, megtekintheti  tanulóink sokszor elismerésben  részesített képzőművészeti alkotásait,  nyílt napjaink során régi diákként  felfrissítheti gyermekkori emlékeit,  együtt szurkolhat tanulóinkkal az iskolai sportversenyeken, közösen  ünnepelhet velünk, de sorolhatnám még tovább azon számtalan  indokokat, amiért érdemes betérni hozzánk.

Nem titkolom, hogy  számunkra minden, az iskola hírnevét öregbítő esemény, cselekedet  fontos, hisz a mai versenyhelyzetben nyilvánvalóvá kívánjuk tenni,  hogy aki minket választ, az jól dönt. Reklámot szeretnénk csinálni az  itt folyó közösségi munkának, nevelési és oktatási folyamatnak.

Meggyőződésünk, hogy meg kell mutatni az itt folyó munkát a  megalapozott véleményformálás érdekében. Ezért nagy örömünkre  szolgál, hogy iskolánk megújult honlapja erre mind technikailag, mind  esztétikailag igényes lehetőséget biztosít. Szeretnénk, ha eme cégér  messzire mutatna. Ezért igyekszünk minden figyelemre méltó  eseményről gyors tájékoztatást adni, hogy a világ bármelyik pontján  láthassák „gyermekpalántáink” felcseperedését.

Nagy Endre
igazgató


by Bliss Drive Review