Idősek napja 2014.

Ináncs Község Önkormányzata az időskorúak iránti tiszteletét kívánta kifejezni a 2014. november 22-én megrendezett Szépkorúak napján. Kiss Péter polgármester úr külön köszöntötte a település két legidősebb büszkeségét, a 102 éves Montvajszki Ferencnét –mindenki Giza nénijét-, és a szintén 102 éves Mészáros Máriát, aki jelenleg idősek otthonában éli mindennapjait.

Köszöntésre került még a 92 éves Stefán Józsefné, a 90 esztendős Hollik Miklósné, a férfiak közül pedig a 82 éves Hudopkó Péter, és a szintén 82 éves Árvai Ferenc, aki aznap ünnepelte születésnapját. A vendégeket a helyi óvodások, iskolások, pedagógusok és az idősek klubja dalköre szórakoztatta vidám műsorral. Ezt követően a helyi konyhán készült ebéddel kerültek megvendégelésre a szépkorúak, majd a mulatság végeztével ajándékkal kedveskedett számukra az önkormányzat.

Az esemény megvalósuláshoz támogatással járult hozzá az Ináncsi Német Nemzetiségi és az Ináncsi Roma Nemzetiségi Önkormányzat is. Jó egészséget és meghitt adventi várakozást kívánunk mindannyiuknak!


by Bliss Drive Review